Nye medarbeidere!

Publisert april 2, 2020 by Helge Terje Gilbrant in Nyheter

Vi i Tabernaklet er veldig takknemlige for at vi nå har ansatt to nye medarbeidere.

Sara Charlotte Johansen Arnoldsen kommer til å starte opp i en 30% stilling som miljøarbeider i vårt arbeid blant Unge Voksen (UV). Hennes mann Adrian Alfred Arnoldsen blir vår nye barnepastor i 70% stilling, i tillegg til at han fortsetter i vår egen barnehage i et 30% engasjement.

Dette er bare helt fantastisk! Som menighet gleder vi oss veldig til å ha de med i ledelsen av arbeidet vårt, personlig gleder jeg meg til et godt og givende samarbeid.

Sara og Adrian var begge svært aktive i menigheten vår før de for 4 år siden reiste til Kristiansand for studier. Siste året har Adrian arbeidet som barnepastor i Evangeliehuset Porsgrunn, vært ansatt i et vikariat i vår barnehage og som barneevangelist i Dalen i Telemark.

Kjære Sara og Adrian, hjertelig velkommen!

No Response to “Nye medarbeidere!”

Comments are closed.