Tilbake til alle nyheter

Covid-19 tiltak

19
.
November
2020

Oppdatert 19. nov. 2020

I følge bransjestandarden er våre stolrekker nå omdefinert slik at vi ikke lenger kan ha mer enn 50 møtebesøkende til våre gudstjenester. Vi tror at gudstjenestene er en viktig møteplass og vil derfor fortsette med samlingene våre som planlagt, men da naturligvis med de begrensninger som regelverket legger.

Påmelding

Vi må nå begynne med påmelding, ikke bare forhåndsegistrering. Vi ber deg om å sende påmelding til:  post@tabernaklet.no. I emnefeltet er det fint om du skriver: Forhåndspåmelding. I selve meldingen ønsker vi navn, telefonnummer og hvor mange personer som du registrerer. Vi vil sende deg en SMS der vi bekrefter at du har fått plass.

Vi håper denne situasjonen bare vil varer en kort tid, men vet at det kan bli slik som dette i flere måneder. Vi vil i løpet av den nærmeste uken vurdere om det er andre handlinger som vi også bør gjøre.

Gode venner! Dette er ikke bare et spørsmål om antall på en gudstjeneste. Det er spørsmål om folks helse. Vi ber til Gud om at denne smitte-situasjonen skal opphøre. Vi takker Gud for alle de dyktige fagfolk som arbeider med både vaksine, medisiner og behandling. Samtidig ber vi til Ham som kan gjøre mer enn alt, langt mer enn det vi har forstand til å be om (Ef. 3:30)

NB
Barnekirken parallelt med gudstjenesten fortsetter som tidligere. Også de andre aktivitetene fortsetter slik  tidligere opplyst.

---------

11. nov. 2020
Vi avlyser ikke søndagsgudstjenesten, men reduserer antall plasser. Sist gudstjeneste var det klart færre besøkende enn vanlig og vi tror alle får plass.

Noen har forhåndsregistrert seg, det kan gjøres ved at du sender mail til post@tabernaklet.no. I emnefeltet er det fint om du skriver: Forhåndsregistrering.
I selve meldinga ønsker vi navn, telefonnummer og hvor mange personer som du registrerer. Hører du ikke fra oss så har du reservert plass.

Vi holder også av en del plasser slik at om du ikke forhåndsregistrerer deg tror vi du likevel får plass.

Velkommen til gudstjeneste!

NB
Vi har barnekirke (søndagsskole), så kom hele familien.

NB

Også Israel-møte torsdag 26. november er nå dessverre avlyst.

6. nov. 2020

Kjære møtebesøkende og venner av Pinsekirken Tabernaklet Skien!

Vi har lest og hørt rådene fra våre myndigheter og ønsker naturligvis å følge dem. Vi har derfor for en tid siden avlyst både storsøndagsmiddagene, etter skoletid og seniorfesten. Og nå går vi til ytterligere innskrenkninger.

• Det maksimale antallet i kafeén blir 50 personer.

• Vi fjerner en del benker i storsalen slik at det maksimale antallet møtebesøkende på gudstjenestene blir redusert. Vi vil om noen dager komme tilbake til hva vi gjør vedrørende påmelding, det blir ingen påmelding førstkommende søndag.

• Søndagsskolen skal møte i kafeén slik at de blir helt adskilt fra selve gudstjenesten i hovedesalen.

• Released, ungdomssamlingen på freagskveldene, fortsetter å møtes, men holder seg oppe i hovedsalen og arrangementet varer fra kl 20:00 til 22:00.

• Vi avlyser Annerledeskveldene på mandagene.

• Vi avlyser Intermesso Kulturkafé for jenter og damer.

• Israels-møtene på enkelte torsdager

• Vi avlyser Babysang.

• Vi avlyser After-Church.

Vi vil følge nøye med i de råd som blir gitt. Vi vil også raskt oppdatere vår hjemmeside med de siste vedtak som vi gjør som omfatter denne situasjonen.

Noen ord til slutt.
Gode medvandrere, i en tid som dette trenger vi alle å føle både trygghet og nærhet. Vi forstår at det nå må settes uvante grenser for både avstand til de vi omgås og antall nærkontakter. Vi håper at vi snart kan komme tilbake til normale tider, og vi vil gjøre vårt beste for å støtte opp om å stoppe denne epedimien fra å spre seg. I dag ser vi at smittesituasjonen i vår by er relativt sett svært god, vi takker både Gud og mennesker for det og vil be om at det fortsatt skal være slik.

Hilsen
Pastorteamet

 

 

 

 

Siste nyheter

Covid-19 tiltak

19
.
November
2020

Oppdatert 19. nov. 2020. I følge ny bransjestandard kan vi ikke ha mer enn 50 møtebesøkende til våre gudstjenester. Vi må derfor nå ha påmelding.

Ny nettside: tabernaklet.no

3
.
August
2020

Som du kanskje legger merke til har vi fått ny nettside. Det har tatt sin tid, men nå er vi skikkelig fornøyd og håper du får mye glede av sidene.

Tabernaklet på Facebook og Instagram

18
.
May
2020

Tabernaklet er på Facebook og Instagram, de fleste nyhetene blir publisert der. Klikk på symbolet øverst så kan du enkelt holde deg oppdatert.

Gratulerer!

3
.
October
2020

Kjære mor og far, menighetskontoret får ikke lenger beskjed om fødsler fra det offentlige. Er du usikker på om barnet er ført inn i protokollen, ring eller send e-post. Tusen takk!

Årsrapporten for 2019

18
.
May
2020

Årsrapporten gir en grundig presentasjon av menighetens arbeid. Vi ser vi at antall møte besøkene har økt fra 2018 til 2019, vi vet også at vi når mange barn og unge Last ned fra "nedlastninger”.