Tilbake til alle nyheter

Covid-19 tiltak

4
.
January
2021

Oppdatert 4. januar. 2021

Kjære medlemmer og møtebesøkende!

Alle først, vi ønsker deg og dine et velsignet godt nytt år.

I går kveld kom regjeringen med nye nasjonale forskrifter som betyr at vi ikke kan være mer enn 10 personer tilstede på gudstjenestene fram til 18, januar. Dette er regler som vi naturligvis både må og vil overholde. Det betyr at alle offentlige samlinger må ta en pause til nevnte dato, så håper vi at situasjonen i landet vårt og byen vår raskt blir slik at vi kan komme oss tilbake til normale forhold.

Det er også direkte råd om ikke å besøke hverandre, så det betyr jo at også småfellesskapene fortsatt ikke kan samles.

Gode venner, vi ber om bedre tider, samtidig takker vi Gud for både våre politiske ledere og fagfolk innenfor helse. Vi vil takke og be til Gud for alle som gjør det de kan for å hjelpe.

------------------

8. desember. 2020

Formiddagstreff 10. desember er avlyst.

Vi har i dag mottatt nye råd fra Skien kommune, det innebærer at ungdomssamlingene våre vil være avlyst ut året.
Tweens fortsetter som planlagt, med sin juleavslutning fredag 11. desember.

Det er fortsatt påmelding til alle gudstjenestene.
Vi ber deg om å sende påmelding til:  post@tabernaklet.no. I emnefeltet er det fint om du skriver: Forhåndspåmelding. I selve meldingen ønsker vi navn, telefonnummer og hvor mange personer som du registrerer. Vi vil sende deg en SMS der vi bekrefter at du har fått plass.

Julens program:
Søndag 20. desember synger vi julen inn, både kl 16:00 og kl 18:00.
Julaften samles vi kl 15:00.

Det blir ingen nyttårsfester, hverken for unge eller voksne.

Søndag 3. januar 2021 er det gudstjeneste med nattverd.

Alle er hjertelig velkommen, husk påmelding.

---------------

19. nov. 2020

I følge bransjestandarden er våre stolrekker nå omdefinert slik at vi ikke lenger kan ha mer enn 50 møtebesøkende til våre gudstjenester. Vi tror at gudstjenestene er en viktig møteplass og vil derfor fortsette med samlingene våre som planlagt, men da naturligvis med de begrensninger som regelverket legger.

Påmelding

Vi må nå begynne med påmelding, ikke bare forhåndsegistrering. Vi ber deg om å sende påmelding til:  post@tabernaklet.no. I emnefeltet er det fint om du skriver: Forhåndspåmelding. I selve meldingen ønsker vi navn, telefonnummer og hvor mange personer som du registrerer. Vi vil sende deg en SMS der vi bekrefter at du har fått plass.

Vi håper denne situasjonen bare vil varer en kort tid, men vet at det kan bli slik som dette i flere måneder. Vi vil i løpet av den nærmeste uken vurdere om det er andre handlinger som vi også bør gjøre.

Gode venner! Dette er ikke bare et spørsmål om antall på en gudstjeneste. Det er spørsmål om folks helse. Vi ber til Gud om at denne smitte-situasjonen skal opphøre. Vi takker Gud for alle de dyktige fagfolk som arbeider med både vaksine, medisiner og behandling. Samtidig ber vi til Ham som kan gjøre mer enn alt, langt mer enn det vi har forstand til å be om (Ef. 3:30)

NB
Barnekirken parallelt med gudstjenesten fortsetter som tidligere. Også de andre aktivitetene fortsetter slik  tidligere opplyst.

---------

11. nov. 2020
Vi avlyser ikke søndagsgudstjenesten, men reduserer antall plasser. Sist gudstjeneste var det klart færre besøkende enn vanlig og vi tror alle får plass.

Noen har forhåndsregistrert seg, det kan gjøres ved at du sender mail til post@tabernaklet.no. I emnefeltet er det fint om du skriver: Forhåndsregistrering.
I selve meldinga ønsker vi navn, telefonnummer og hvor mange personer som du registrerer. Hører du ikke fra oss så har du reservert plass.

Vi holder også av en del plasser slik at om du ikke forhåndsregistrerer deg tror vi du likevel får plass.

Velkommen til gudstjeneste!

NB
Vi har barnekirke (søndagsskole), så kom hele familien.

NB

Også Israel-møte torsdag 26. november er nå dessverre avlyst.

6. nov. 2020

Kjære møtebesøkende og venner av Pinsekirken Tabernaklet Skien!

Vi har lest og hørt rådene fra våre myndigheter og ønsker naturligvis å følge dem. Vi har derfor for en tid siden avlyst både storsøndagsmiddagene, etter skoletid og seniorfesten. Og nå går vi til ytterligere innskrenkninger.

• Det maksimale antallet i kafeén blir 50 personer.

• Vi fjerner en del benker i storsalen slik at det maksimale antallet møtebesøkende på gudstjenestene blir redusert. Vi vil om noen dager komme tilbake til hva vi gjør vedrørende påmelding, det blir ingen påmelding førstkommende søndag.

• Søndagsskolen skal møte i kafeén slik at de blir helt adskilt fra selve gudstjenesten i hovedesalen.

• Released, ungdomssamlingen på freagskveldene, fortsetter å møtes, men holder seg oppe i hovedsalen og arrangementet varer fra kl 20:00 til 22:00.

• Vi avlyser Annerledeskveldene på mandagene.

• Vi avlyser Intermesso Kulturkafé for jenter og damer.

• Israels-møtene på enkelte torsdager

• Vi avlyser Babysang.

• Vi avlyser After-Church.

Vi vil følge nøye med i de råd som blir gitt. Vi vil også raskt oppdatere vår hjemmeside med de siste vedtak som vi gjør som omfatter denne situasjonen.

Noen ord til slutt.
Gode medvandrere, i en tid som dette trenger vi alle å føle både trygghet og nærhet. Vi forstår at det nå må settes uvante grenser for både avstand til de vi omgås og antall nærkontakter. Vi håper at vi snart kan komme tilbake til normale tider, og vi vil gjøre vårt beste for å støtte opp om å stoppe denne epedimien fra å spre seg. I dag ser vi at smittesituasjonen i vår by er relativt sett svært god, vi takker både Gud og mennesker for det og vil be om at det fortsatt skal være slik.

Hilsen
Pastorteamet

 

 

 

 

Siste nyheter

Covid-19 tiltak

19
.
November
2020

Oppdatert 4. jan. 2021. Nye forskrifter er kommet og nesten alt av våre aktiviteter må ta en pause fram til 18. januar 2021, Det inkluderer søndagsgudstjenestene og også bønnemøtene.

Tabernaklet på Facebook og Instagram

18
.
May
2020

Tabernaklet er på Facebook og Instagram, de fleste nyhetene blir publisert der. Klikk på symbolet øverst så kan du enkelt holde deg oppdatert.

Gratulerer!

3
.
October
2020

Kjære mor og far, menighetskontoret får ikke lenger beskjed om fødsler fra det offentlige. Er du usikker på om barnet er ført inn i protokollen, ring eller send e-post. Tusen takk!

Formiddagsgudstjenestene på video

7
.
December
2020

Siden bare 50 personer i tillegg til deltagere kan være på gudstjenestene gjør vi video opptak av samlingene. Se link under media-video. Eller følg linken her:

Årsrapporten for 2019

18
.
May
2020

Årsrapporten gir en grundig presentasjon av menighetens arbeid. Vi ser vi at antall møte besøkene har økt fra 2018 til 2019, vi vet også at vi når mange barn og unge Last ned fra "nedlastninger”.