Tilbake til alle nyheter

GamingGruppe Tweens/ungdom

28
.
August
2023

Vi har gledet oss til å nå Øke tilbudet vårt til Tweens og ungdom.
Tweens 5-7.klasse har hatt tweensklubb annenhver fredag de siste årene. Et gøy og godt tilbud med andakt, konkurranser kiosk og premier.
Nå starter vi opp Gaminggruppe motsatt fredag 18:00-20:00 som er for 5. klasse- ferdig VGS. Tilbudet ligner på tweensklubben med kiosk og biljard++, men ingen konkurranser eller lek, den. tiden bruker vi på å lære spille og bli bedre i to spill

Rocket leauge (Switch, xbox, PS4, PC) og Rocket Leauge Sideswipe (mobil android/IOS)

Vi gleder oss til å samle oss, danne et lag og forhåpentligvis delta i Telialigaen for rekrutter i første omgang vår 2024 og kanskje et riktig godt team etter litt trening 2025. Aldersgrense for turneringer nasjonalt er 15 år derfor slår vi sammen tweens og ungdom.
Det er lov å komme uten å spille og vil da uansett være et tilbud for alle tweens og ungdom nå hver fredag. Vi gleder oss veldig!

Det vil bli kommunisert på discordgruppe og benyttet twitch for trening og spill også utenom fredagene hvis man har lyst til å bli med på det.

Kontakt barnepastor om spørsmål.

Siste nyheter

Småbarnssang og Babysang

28
.
August
2023

Hver onsdag blir det opplegg for foreldre og barn

GamingGruppe Tweens/ungdom

28
.
August
2023

Fredag 15. sept starter GamingGruppe for Rocket Leauge og Sideswipe

TenTro 23/24

14
.
June
2022

Snart 9.klassing? 5. september starter vi opp nytt Tentro-kull! Hver tirsdag samles vi or for å lære mer om hva troa vår egentlig handler om, spise digg mat og mye mer. Les mer her:

Gratulerer!

3
.
October
2020

Kjære mor og far, menighetskontoret får ikke lenger beskjed om fødsler fra det offentlige. Er du usikker på om barnet er ført inn i protokollen, ring eller send e-post. Tusen takk!

Tabernaklet på Facebook og Instagram

18
.
May
2020

Tabernaklet er på Facebook og Instagram, de fleste nyhetene blir publisert der. Klikk på symbolet øverst så kan du enkelt holde deg oppdatert.