Tilbake til alle nyheter

Velkommen, vi åpner dørene!

20
.
February
2021

Vi er veldig glade og takknemlige for at situasjonen nå er slik at våre myndigheter har funnet det mulig å tillate at inntil 100 personer, i tillegg til medvirkende, kan samles til gudstjenester og andre samlinger. Våre lokaler er romslige slik at vi trygt kan samles med det antallet og samtidig ivareta nødvendige smittevernhensyn. Du er hjertelig velkommen, både barn og voksne i alle aldre 😀

Siste nyheter

Påmelding til søndagsgudstjenstene

28
.
February
2021

For å sikre at du får plass, meld deg på til: post@tabernaklet.no, så får du bekreftelse på SMS dagen før. Skriv i emnefeltet: Påmelding. Noter også navn, telefonnummer og antall personer. Velkommen!

Velkommen, vi åpner dørene!

20
.
February
2021

Kjære gode venner av Pinsekirken Tabernaklet, Fra mandag 22. februar oppheves begrensingen på maksimum 10 personer. Vi gleder oss til igjen å kunne samles til både gudstjenester og annet!

Tabernaklet på Facebook og Instagram

18
.
May
2020

Tabernaklet er på Facebook og Instagram, de fleste nyhetene blir publisert der. Klikk på symbolet øverst så kan du enkelt holde deg oppdatert.

Gratulerer!

3
.
October
2020

Kjære mor og far, menighetskontoret får ikke lenger beskjed om fødsler fra det offentlige. Er du usikker på om barnet er ført inn i protokollen, ring eller send e-post. Tusen takk!

Formiddagsgudstjenestene på video

7
.
December
2020

Siden bare 10 personer i tillegg til deltagere kan være på gudstjenestene gjør vi video opptak av samlingene. Se link under media-video. Eller følg linken her: