Kids og Tweens

0 år – 8. klasse

Barnekirke

Samtidig med gudstjenesten er det barnekirke i Tabernaklet. Vi ønsker at barna skal få utvikle en levende tro som varer.

Når det er barnekirke skjer det mye gøy. Vi synger og leker sammen, det er bibelundervisning på en kreativ måte, vi ber og vi snakker sammen, og har aktiviteter i smågrupper.

Vi bruker «Sprell Levende» som opplæringsmateriell.

Barnekirkens maskot Løvetann henter barna i storsalen og tar de med seg til gruppene.
For de minste barna 0-2 år er det bak i kirkelokalet foreldrelounge.  Her finner du utstyr en ny barnefamilie trenger med kaffe, bleier og et lekehjørne med ulike aktiviteter for våre små.

Barnekirken er delt i tre grupper:

Mini Kids:

3 år – skolestart (barn som er yngre kan delta med foreldrene)

Kids:

1.-4. klasse.

Tweens:

5.–8. klasse.

Har du lyst til å lære barn om Jesus og bibelen? Vil du hjelpe til med praktiske oppgaver som lister, leker, eller annet. Ta kontakt da vel! Vi er en flott gjeng ledere som trives godt sammen og med barna! Vi ønsker flere ledere i alle aldre.

Frivillig kontingent: kr. 50,- betales  på konto: 2610 15 313 67, skriv navnet til den du betaler for, gateadresse, postnummer, fødselsdato og år. (Kontigenten gjør at vi også får fri-fond støtte.)

5. – 7. klasse

Tweensklubben

Velkommen til Tweensklubben 18.00–20.00 fredager i partallsuker.

På Tweensklubben kan du henge med vennene dine, spille spill og spise godis fra kiosken. Hver gang er det en andakt hvor vi snakker sammen om spørsmål rundt tro. Tweensklubben er den perfekte plassen å være sammen med både nye og gamle venner.

I kiosken kan du blant annet kjøpe pizza, godteri og brus. Rimelige priser – ta med pæng! (anbefalt maks. kr. 50,-)

Til de voksne: Liker du å være sammen med TWEENS? Ta kontakt for å være en del av lederteamet (tlf. 454 48 571).

4. – 7. klasse

EtterSkoletid

Leksehjelp, lek, aktiviteter, bibelhistorie med quiz og salg av mat.

Ondager kl. 13:00–16:00.

På EtterSkoletid kan barn fra skolen komme når de er ferdige på skolen for å få leksehjelp, spille spill, kjøpe pizza og våre populære vafler. Alle barn får gratis fruktsalat og drikke.

Hver gang leser vi en bibelfortelling og har konkurranse. Spørsmålene i konkurransen hentes fra bibelfortellingen vi leser, leksene fra de ulike klassene, eller dagsaktuelle temaer. Barna oppfordres til å sitte i aldersblandede grupper.

Etter konkurransen er det frie aktiviteter som bordtennis, dart, kreativt bord og ulike spill.

Det er flere ledere i ulike aldersgrupper: unge, voksne og eldre. Ønsker du å bruke tid sammen med skolebarn og være en del av lederteamet? Ta kontakt med barnepastor Adrian Arnoldsen.

0 – 2 år

Babysang

Er du hjemme i permisjon med din lille? Fredager kl 13:00 samles foreldre og babyer til sang, musikk og lunsj! 

Vi vil være en ressurs for mødre og fedre i byen vår! Her legges det til rette for kvalitetstid med den lille og et sosialt møtepunkt for foreldre. Vi synger i ca. 30 minutter, etterfulgt av deilig lunsj og en god kopp kaffe. Følg oss på sosiale medier @pinsekirkentabernakletskien for mer informasjon. Ved spørsmål ta kontakt med miljøarbeider Sara Arnoldsen.

Du og babyen din er hjertelig velkommen!