Barn og Tweens

0 år – 8. klasse

Barnekirke

Samtidig med gudstjenesten er det barnekirke i Tabernaklet. Vi ønsker at barna skal få utvikle en levende tro som varer.

Når det er barnekirke skjer det mye gøy. Vi synger og leker sammen, det er bibelundervisning på en kreativ måte, vi ber og vi snakker sammen, og har aktiviteter i smågrupper.

Vi bruker «Sprell Levende» som opplæringsmateriell.

Barnekirkens maskot Løvetann henter barna i storsalen og tar de med seg til gruppene.
For de minste barna 0-2 år er det bak i kirkelokalet foreldrelounge.  Her finner du utstyr en ny barnefamilie trenger med kaffe, bleier og et lekehjørne med ulike aktiviteter for våre små.

Barnekirken er delt i tre grupper:

Mini Kids:

3 år – skolestart (barn som er yngre kan delta med foreldrene)

Kids:

1.-4. klasse.

Tweens:

5.–8. klasse.

Har du lyst til å lære barn om Jesus og bibelen? Vil du hjelpe til med praktiske oppgaver som lister, leker, eller annet. Ta kontakt da vel! Vi er en flott gjeng ledere som trives godt sammen og med barna! Vi ønsker flere ledere i alle aldre.

Frivillig kontingent: kr. 50,- betales  på konto: 2610 15 313 67, skriv navnet til den du betaler for, gateadresse, postnummer, fødselsdato og år. (Kontigenten gjør at vi også får fri-fond støtte.)

5. – 7. klasse

Tweensklubb

Velkommen til Tweensklubben 18.00–20.00 fredager i partallsuker.

På Tweensklubben kan du henge med vennene dine, spille spill og spise godis fra kiosken. Hver gang er det en andakt hvor vi snakker sammen om spørsmål rundt tro. Tweensklubben er den perfekte plassen å være sammen med både nye og gamle venner.

I kiosken kan du blant annet kjøpe godteri og brus. Rimelige priser – vi tar bådekontant, vips og kort (anbefalt maks. kr. 50,-)

Følg med i kalenderen på nettsiden om du sliter med partallsuker. Og følg oss på Facebook og instagram. Tweensklubb har egen facebook-side og deler instagram-konto med menigheten. Her kommer det alltid oppdaterte nyheter ifm Tweensklubb.

Facebook: @TweensklubbTabernaklet
Instagram: @pinsekirkentabernakletskien

Tilde voksne: Liker du å være sammen med TWEENS? Ta kontakt for å være en del av lederteamet (tlf. 454 48 571).

1-10 år med voksne

Småbarnssang

La barna leke og herje med andre i trygge rammer. Vi voksene kan ta en kaffekopp og nyte litt ro imens andre lager klar middag!

Hver onsdag Møtes vi i Kafeen på Tabernaklet. her er det frilek fra 16:00 og arrangert lek for de som ønsker fra 16:30.
Vi har mange ulike leker og spill som ditt barn kan kose seg med.
Ta en kaffekopp og slapp av, eller bli med å leke.

Vi serverer middag 17:00 fra en variert meny. Det kan være lasagne, burger, laks og mye mer.
Vi tar 40kr for hver person, men maks 120kr for en hel familie. Vi ønsker å være et billig og enkelt arrangement det er deilig å ta med barna på!

Mot avslutningen har vi felles sangstund, med kristne barnesanger, vanlige klassikere og rim og regler. Dette er ferdig ca 18:00 og etter det vil barna få tilbud om litt kjeks og frukt.
Du kan komme og gå etter ønske, men er dere sporty kan man fint bytte til pysj og la barna leke fra seg før de skal hjem til senga.

Om du har en eller flere barn, om dere kommer to voksne eller en så er du alltid velkommen! Lurer du på noe er det bare å ringe.
(tlf.454 48 571).

0 – 2 år

Babysang

Er du hjemme i permisjon med din lille? Onsdager kl 13:00 samles foreldre og babyer til sang, musikk og lunsj! 

Vi vil være en ressurs for mødre og fedre i byen vår! Her legges det til rette for kvalitetstid med den lille og et sosialt møtepunkt for foreldre. Vi synger i ca. 30 minutter, etterfulgt av deilig lunsj og en god kopp kaffe. Følg oss på sosiale medier @pinsekirkentabernakletskien for mer informasjon. Ved spørsmål ta kontakt med miljøarbeider Sara Arnoldsen.

Du og babyen din er hjertelig velkommen!