Barn og Tweens

0 år – 8. klasse

Barnekirke

Samtidig med gudstjenesten er det barnekirke i Tabernaklet. Vi ønsker at barna skal få utvikle en levende tro som varer.

Når det er barnekirke skjer det mye gøy. Vi synger og leker sammen, det er bibelundervisning på en kreativ måte, vi ber og vi snakker sammen, og har aktiviteter i smågrupper.

Vi bruker «Sprell Levende» som opplæringsmateriell.

Barnekirkens maskot Løvetann henter barna i storsalen og tar de med seg til gruppene.
For de minste barna 0-2 år er det bak i kirkelokalet foreldrelounge.  Her finner du utstyr en ny barnefamilie trenger med kaffe, bleier og et lekehjørne med ulike aktiviteter for våre små.

Barnekirken er delt i tre grupper:

Mini Kids:

3 år – skolestart (barn som er yngre kan delta med foreldrene)

Kids:

1.-4. klasse.

Tweens:

5.–8. klasse.

Har du lyst til å lære barn om Jesus og bibelen? Vil du hjelpe til med praktiske oppgaver som lister, leker, eller annet. Ta kontakt da vel! Vi er en flott gjeng ledere som trives godt sammen og med barna! Vi ønsker flere ledere i alle aldre.

Frivillig kontingent: kr. 50,- betales  på konto: 2610 15 313 67, skriv navnet til den du betaler for, gateadresse, postnummer, fødselsdato og år. (Kontigenten gjør at vi også får fri-fond støtte.)

5. – 7. klasse

Tweensklubb

Velkommen til Tweensklubben 18.00–20.00 fredager i partallsuker.

På Tweensklubben kan du henge med vennene dine, spille spill og spise godis fra kiosken. Hver gang er det en andakt hvor vi snakker sammen om spørsmål rundt tro. Tweensklubben er den perfekte plassen å være sammen med både nye og gamle venner.

I kiosken kan du blant annet kjøpe godteri og brus. Rimelige priser – vi tar bådekontant, vips og kort (anbefalt maks. kr. 50,-)

Følg med i kalenderen på nettsiden om du sliter med partallsuker. Og følg oss på Facebook og instagram. Tweensklubb har egen facebook-side og deler instagram-konto med menigheten. Her kommer det alltid oppdaterte nyheter ifm Tweensklubb.

Facebook: @TweensklubbTabernaklet
Instagram: @pinsekirkentabernakletskien

Tilde voksne: Liker du å være sammen med TWEENS? Ta kontakt for å være en del av lederteamet (tlf. 454 48 571).

5. klasse - 18 ÅR

Gaming-gruppe

Vi elsker å spille spill og spesielt Rocket League!
18.00–20.00 fredager i oddetallsuker

På Tabernaklet ønsker vi å skape litt liv rundt det å spille. Vi ønsker ikke å invitere til skytespill, men likevel delta i Telia-ligaen som et seriøst lag. Barnepastor Adrian og flere ledere/ deltakere på både tweensklubb og Released er allerede passe gode og ELSKER Rocket League. Derfor har vi valgt dette som fokusspill, men vil være muligheter å spille andre spill også for alle som er interesserte.

Aldersgrense for å delta i Telia-Liga er 15 år og derfor vil Gaming-Gruppen favne alle i tweensalder som kan trene sammen og bli bedre til de har lov til å delta, men også allerede gamle nok spillere fra ungdomsarbeidet.

Disse fredagene vil vi starte presis 18:00 med andakt, trening i reaksjontid/ samarbeidsoppgaver og spillteori for å bli bedre i løpet av 15-20 min før vi spiller mot hverandre og trener.
Spillrundene våre vil bli streamet på Twitch og en eller flere ledere vil gjennomgå materialet og komme med tips til forbedringsmuligheter og øvelser til å jobbe med hjemme.

I kiosken kan du blant annet kjøpe godteri og brus. Rimelige priser – vi tar både kontant, vips og kort.

Ta kontakt hvis du har spørsmål eller for å være en del av lederteamet.

(tlf.454 48 571).

0 – 2 år

Babysang

Er du hjemme i permisjon med din lille? Onsdager kl 13:00 samles foreldre og babyer til sang, musikk og lunsj! 

Vi vil være en ressurs for mødre og fedre i byen vår! Her legges det til rette for kvalitetstid med den lille og et sosialt møtepunkt for foreldre. Vi synger i ca. 30 minutter, etterfulgt av deilig lunsj og en god kopp kaffe. Følg oss på sosiale medier @pinsekirkentabernakletskien for mer informasjon. Ved spørsmål ta kontakt med miljøarbeider Sara Arnoldsen.

Du og babyen din er hjertelig velkommen!