RELEASED

13-20år

Released

En gjeng for alle


Released er ungdomsarbeidet i Pinsekirken Tabernaklet Skien og her er alle ungdommer velkommen. Vi ønsker å være et sted hvor ungdommer kan komme og oppleve å bli sett, ha det gøy og forstå litt mer av hvem Jesus er og hva han har gjort for oss. Vi møtes hver fredag 20:00, noen ganger i møtesalen andre ganger i kafeen. En typisk fredag inneholder konkurranser, lovsang, tale og kafé med et stor utvalg av spill. Noen fredag kjører vi hangout i kafeen og setter litt ekstra fokus på å bygge relasjoner. Hva vi gjør og hvordan hangouten ser ut varierer fra gang til gang så følg oss på Facebook og Instagram @ReleasedSkien for å få med deg hva som skjer denne uka.

Released er for ungdommer, det vil si 13.-20. år. Er du ferdig på videregående er du hjertelig velkommen som leder og i vårt Ung Voksen arbeid.

Ansvarlig for Released er ungdomspastor Hannah Waskaas Lien. Hvis du lurer på noe så kontakt henne på telefon 406 04 777. Du kan også sende en e-post til hannah@tabernaklet.no.

Hjertelig velkommen!

snart voksen?

Tentro

Skal du konfirmere deg til våren?


I Pinsekirken Tabernaklet Skien har vi konfirmasjonsundervisning for 9. klassinger. Vi følger opplegget som heter Tentro. Du trenger ikke å være medlem av hverken vår menighet eller noen annen kirke for å delta.

Deltakerne møtes møtes hver uke; annenhver uke til undervisning og annenhver uke til aktivitet. I tillegg har vi flere store happenings i løpet av året.

Ansvarlig for konfirmasjonsundervisningen i Tabernaklet er ungdomsleder Hannah Waskaas Lien. Kontakt henne på telefon 406 04 777. Du kan også sende en e-post til hannah@tabernaklet.no.

Vi begynner samlingene i begynnelsen av september og avsluttningsdagen er alltid 1. søndagen i mai.

Hjertelig velkommen til å bli med eller til å ta kontakt for mer informasjon!